Να στείλετε μήνυμα

Φαρμακευτική Co. μηχανημάτων της Σαγκάη Tianhe, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα προϊόντα STH έχουν την άριστη απόδοση και το περιβάλλον εργοταξίων ικανοποιεί.

—— Η Δεσποινίς Pattraporn Hiti, Davao, Φιλιππίνες

Παρέχουν την τέλεια υπηρεσία, ο εργαζόμενος χαρακτήρας των προϊόντων συναντιέται.

—— Alina, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.
Εργοστάσιο Gate Συγκεντρώνοντας εργαστήριο εργαστήριο μεταλλοτεχνίας Εκθετήριο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : STH, ΘΌΡΙΟ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ιδρύθηκε Έτος : 1969
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Η φαρμακευτική Co. μηχανημάτων της Σαγκάη Tianhe, ΕΠΕ (εμπορικό σήμα STH) διαμορφώνεται με την αναδιοργάνωση του προηγούμενου εργοστασίου κλάδων Donghai του φαρμακευτικού εργοστασίου μηχανημάτων της Σαγκάη No.1 το 2000. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι RMB 5.000.000 και ο τομέας πατωμάτων των καλύψεων εργοστασίων μας 19.900 τετραγωνικά μέτρα. Το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα μας είναι «θόριο» και «STH».


STH ανταμείφθηκε ως επιχείρηση τύπων προϊόν-εξαγωγής, η οποία έχει το δικαίωμα του μόνου import&export από το υπουργείο εξωτερικής οικονομικής συνεργασίας εμπορίου και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.


STH είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή του φαρμακευτικού εξοπλισμού μηχανημάτων και συσκευασίας. Όλοι οι στόχοι από τη ρίψη στην κατεργασία και τη Γενική Συνέλευση μετάλλων ολοκληρώνονται από μόνο του. STH είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενώνει προϊόντα και import&Export το εμπόριο Ε&Α τα νέα ως ένα σώμα.


Είμαστε όχι μόνο το μεγαλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο που είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή των μηχανών Τύπου ταμπλετών, αλλά και τον παραδοσιακό κατασκευαστή με μια μεγάλη ιστορία πάνω από 30 ετών στην παραγωγή του φαρμακευτικού εξοπλισμού μηχανημάτων και συσκευασίας στην Κίνα.


STH έχει λάβει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών ανάλογα με τη γρήγορη ανάπτυξή του νέων προϊόντων, καλής ποιότητας, πλήρων ποικιλιών, άριστης υπηρεσίας και οικονομικής τιμής. Τα προϊόντα μας έχουν συντηρήσει γιατί πάνω από 3000 πελάτες κάλυψαν όλα τα μέρη της Κίνας και καλά της εξαγωγής σε πάνω από 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της εσωτερικής και ξένης αγοράς, ερευνάμε διαδοχικά και αναπτύσσουμε τα ακόλουθα προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ: Περιστροφικός Τύπος ταμπλετών αφή-τύπων ZP37, περιστροφικός Τύπος ταμπλετών σειράς ZPY100, περιστροφικός Τύπος ταμπλετών ZP 35A το /B/D, περιστροφικός Τύπος ταμπλετών διπλός-στρωμάτων ZPW23, ZP11 00 οικονομικού σειρές Τύπου μεγάλων περιστροφικού ταμπλετών, τριπλός-στρώματα ZPW25 και πολλών χρήσεων περιστροφικός Τύπος ταμπλετών, περιστροφικός Τύπος ντυμένων ταμπλετών πυρήνων ZPW20, περιστροφικός Τύπος ταμπλετών σειράς ZP198, μαλακή μηχανή ενθυλάκωσης ζελατίνης RGY12*25S (τύπος υδρόψυξης) και αυτόματη κονσερβοποιώντας μηχανή ZH90/100 ect.


Οι ανωτέρω μηχανές έχουν μπεί επιτυχώς στην εσωτερική και ξένη αγορά και έχουν λάβει την έγκριση πελατών, οι περιστροφικοί Τύποι ταμπλετών σειράς εμπορικών σημάτων ZP “STH” και “θορίου «κέρδισαν συνεχώς τον τίτλο “των προϊόντων εμπορικού σήματος της Σαγκάη “από το 2002 και κέρδισαν τα βραβεία “εθνικού σημαντικού νέου προϊόντος”, “σημαντικού νέου προϊόντος της Σαγκάη”, “προϊόντος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Σαγκάη του νέου” και “του προγράμματος εμπορευματοποίησης της Σαγκάη των ερευνητικών συμπερασμάτων” ect.


Έχουμε διαμορφώσει τη ικανότητα παραγωγής τον πλήρη εξοπλισμό από την πρώτη ύλη που κονιοποιεί, που δονείται, υγρή μίξη, να κοκκοποιήσουμε, ξήρανση, μίξη ομάδας στο επίστρωμα ταμπλετών, πλήρωση, συσκευασία, κονσερβοποίηση, σφράγιση, που ect. Η εφαρμόσιμη κάλυψη των μηχανών μας επεκτείνεται στην κεραμική, χημική, μεταλλουργική και ηλεκτρονική βιομηχανία σκονών. Στην πραγματικότητα, έχουμε παραγάγει τις ακόλουθες μηχανές ειδικά για αυτές επάνω από τις βιομηχανίες: YH20 σκόνη που διαμορφώνει τη μηχανή, την περιστροφική μηχανή διαμόρφωσης RP200-1P/RP-300-1P και τον περιστροφικό Τύπο ταμπλετών ZP11.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Tianhe Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Angelia

Τηλ.:: 86-21-63802680

Φαξ: 86-21-59432024

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)